Opinie

Większość moich Klientów pochodzi z polecenia – dołącz do tego grona i sprawdź, jak oceniają mnie moi Podopieczni

Łukasz Piłat - lukaszpilat.pl
5.0
Based on 38 reviews
powered by Facebook
Jakub Żbikowski
Jakub Żbikowski
2021-12-05T18:53:11+0000
Współpracę z Łukaszem rozpocząłem w kwietniu tamtego roku i trwa ona nadal. Dla mnie najważniejsze są efekty, a z nich jestem bardzo zadowolony. Plan... dietetyczny działa, treningi są bardzo satysfakcjonujące, a komunikacja z trenerem jest łatwa i szybka. Z czystym sumieniem mogę polecić, bo sam na pewno zostanę jeszcze na dłużej. 😁read more
Natalia Borkowska
Natalia Borkowska
2021-03-31T12:33:23+0000
Święty trener. Super kontakt, zawsze odpowie na każde pytanie, pomoże, podpowie i podtrzyma na duchu😆ale przede wszystkim jego diety są skuteczne i... smaczne. w 100%polecamread more
Sylwia Standera
Sylwia Standera
2019-06-09T15:43:09+0000
Najlepszy trener z jakim do tej pory współpracowałam. Szczerze polecam Łukasza.
Sylwia Korzeniewska
Sylwia Korzeniewska
2019-05-26T10:30:16+0000
Moi drodzy serdecznie polecam zdrową i fachową pomoc w zdobyciu zamierzonych celów.Z Łukaszem współpracuje już od 4 miesięcy i nie ukrywam że z... miesiąca na miesiąc jest widoczna poprawa a co najważniejsze mająca porównanie z moją poprzednią redukcja masy u innego trenera który była szybka widzę po samopoczuciu, stanie zdrowia a co najważniejsze WYGLĄDZIE że wolniejszy redukcja jest najlepsze 💪Pamiętam słowa Łukasz - "do lata będzie kosa" liczę na to a wtedy sami zobaczycie przemianę po zdjęciach.Osobiście bardzo polecam Łukasza jako trenera personalnego zawsze pomoże o każdej porze i" nie ryje bani" jak człowiek jest szczery o podjadaniu ale podsowa pomysły jak sobie z tym radzić.Każdego traktuje indywidualnie i z wielkim profesjonalizmem ❤️read more
Kasia Kasia
Kasia Kasia
2019-01-11T11:00:25+0000
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Łukaszem. W 5 miesięcy -10kg, wróciłam do sylwetki sprzed 8miu lat 😆 Dieta dobrana indywidualnie -prosta,... smaczna a przede wszystkim skuteczna. Trening dobrany do moich możliwosci oraz suplementacja na plus dla zdrowia. Polecam w 100% pełen profesjonalizm 💪🏼👍😄read more
Kamila Putkowska-Iwaszko
Kamila Putkowska-Iwaszko
2019-01-10T20:03:22+0000
Lukasz to profesjonalista, jego wieloletnie doświadczenia, szybki kontakt i indywidualne podejście naprawdę motywuja do działania! Polecam! 🙂
Magdalena Szydłowska
Magdalena Szydłowska
2019-01-09T12:33:37+0000
Najlepszy trener z jakim miałam przyjemność współpracować. Jestem mega zadowolona z efektów, naprawdę polecam każdemu 🤗
Tomasz Schwenkel
Tomasz Schwenkel
2019-01-08T19:39:21+0000
Polecam Lukasza Pilat!!!Jestem jego podopiecznym od paru miesiecy,jestem w 100% zadowolony.Nie mam zadnych zastrzezen.Lukasz podchodzi do... diety,treningow bardzo profesjonalnie.Nie ma problemu ze stalym kontaktem.POLECAM w 100% 🙂read more
Michał Iwaszko
Michał Iwaszko
2019-01-08T18:45:54+0000
Lukasz dzieki za wszystko. Super trener ale do tego super czlowiek. Szybki i konkretny kontakt, super rezultaty. Polecam!!!
Katarzyna Patalan
Katarzyna Patalan
2019-01-08T18:16:27+0000
Współpracę z Łukaszem zaczęłam niedawno, ale już wiem że to była dobra decyzja. Świetny kontakt oraz mega wiedza. Układając plan uwzględnia... wszystkie dolegliwości z którymi mam odczynienia , przekładając to na super rezultaty. Polecam w 100%read more
Kamila Rzankowska
Kamila Rzankowska
2019-01-08T18:15:57+0000
Wsparcie i motywacja, to słowa, które najlepiej opisują Łukasza💪 Plany treningowe, jak i żywieniowe dostosowane idealnie do potrzeb klienta!💪 Śmiało... mogę powiedzieć, że jestem w szoku, z jakim zaangażowaniem toczy się współpraca ze strony Trenera! Polecam bardzo serdecznie! Taka współpraca, to totalny ogień 🔥🔥🔥read more
Mirela Olejnik
Mirela Olejnik
2018-12-16T20:18:24+0000
Jest wielu trenerow i wielu ma ogromna wiedzę, ale Łukasz wyroznia się pozytywnym nastawieniem! Zaskoczył mnie poziomem wiedzy i zaangażowania.... Lukasz to nie tylko wspanialy trener z ogromna wiedza i doswiadczeniem ale takze przyjaciel ktory jak trzeba "opierniczy",a gdy chorujesz nie zostawia Cię samej...co najwazniejsze jest zawsze do dyspozycji 24h/7... to wlasnie on nauczyl mnie co znaczy "zdrowe odżywianie" ...gdzie mogę dużo zjeść a zarazem tracić kilogramy...Z Lukaszem zgubilam sporo kilogramow ale na tym nie koniec ! Jeśli szukasz kogoś kto pomógłby Tobie przezwyciężyć swoje słabości i niechęć do sportu to dobrze trafiles! Jeśli szukasz trenera z pasją to wlasnie Lukasz nim jest! Chcesz pokochać sport i mieć świadomość jak ważny jest dla zdrowia, to Lukasz jest tym trenerem! POLECAM!!!read more
Przemek Drozniak
Przemek Drozniak
2018-06-19T07:40:42+0000
Cześć!Współpraca z Łukaszem to sama przyjemność - moim celem było zrzucenie kilkunastu kilogramów i wyrobienie dobrej sylwetki. Z siłownią miałem... niewiele wspólnego, ale Łukasz rozpisał mi plan treningowy jak i dietę na cały tydzień. Dzięki czemu miałem wszystko rozplanowane według mojego poziomu i stylu życia. Efekty przyszły szybko i zostały na długo - ponieważ prowadzenie przez Łukasza pozwoliło mi wyrobić zdrowe nawyki jakie stosują do dzisiaj! Gorąco polecam Łukasza jako jednego z najlepszych trenerów personalnych! 🙂read more
Krzysiek Zajkowski
Krzysiek Zajkowski
2018-04-26T14:28:27+0000
Tak powinna wyglądać każda współpraca na linii trener-podopieczny. Profesjonalne podejście i zaangażowanie, a kontakt wprost wzorowy 🙂 Szczerze... każdemu polecam!read more
Piotr Samul
Piotr Samul
2018-04-19T15:28:38+0000
Z Łukaszem znam się już kilkanaście lat, a on do naszej współpracy podszedł bardzo profesjonalnie. Współpracowaliśmy na odległość, tylko przez... maile i telefony, a mimo to Łukasz pomógł mi zgubić zbędne 10 kg w zaledwie 6 tygodni, był do mojej dyspozycji 24/7, gdy dzwoniłem z jakimś pytaniem. Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z Łukaszem Każdemu👍💪💪💪read more
Karolina Wróbel
Karolina Wróbel
2018-04-13T09:29:07+0000
Moja współpraca z Łukaszem rozpoczęła się w marcu 2017 roku. W ubiegłym roku moim postanowieniem noworocznym było schudnąć parę kilogramów. I dlatego... też od stycznia ograniczyłam jedzenie i zaczęłam chodzić na siłownię. Lecz po dwóch miesiącach nie było żadnego efektu. Wtedy to postanowiłam napisać do Łukasza. No i udało się. Łukasz po rozmowach ze mną ułożył mi dietę, trening oraz dobrał suplementację. Byliśmy w kontakcie przez cały czas. Jeżeli miałam jakieś pytania Łukasz zawsze mi odpisywał, tłumaczył, doradzał, zmieniał mi coś w diecie jeśli mi coś nie pasowało. Dzięki niemu udało mi się schudnąć:) Naprawdę polecam Łukasza jako trenera personalnego.read more
Paweł Paweł
Paweł Paweł
2018-04-10T15:11:32+0000
Młody a tak doświadczony zawodnik i kolega, bardzo wiele mu zawdzięczam z dziedziny fachowej porady żywieniowej i treningowej. Łukasz tak trzymaj!
Łukasz Serafin
Łukasz Serafin
2018-04-10T02:51:39+0000
Ogromna wiedza, prodesjonalizm, bezkonkurencyjne ceny! Z czystym sumieniem polecam każdej osobie chcącej zmienić swoją sylwetkę 🙂
Bartłomiej Rogiński
Bartłomiej Rogiński
2018-04-09T20:25:55+0000
Łukasz to jednak mistrz w swoim fachu,podejmując drcyzję na współpracę z nim masz zsgwarantowane wszystko z najwyższej półki 😎 dieta, treningi,... suplementacja, to podstawa żeby osiągnąć wymarzony sukces 🤜 oczywiście potrzebna jest odrobina samodyscypliny ale z pomocą takiego człowieka WSZYSTKO jest wykonalne 😊 jeśli ktoś nie wierzy... wystarczy że spróbuje... a po miesiącu powie... ,, pomógł mi Łukasz Piłat „ pozdrawiam Łukaszu 😎read more
Michał Sokołowski
Michał Sokołowski
2018-04-09T19:48:37+0000
WitamJesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Łukaszem, Pracujemy już trochę razem . Łukasz to przede wszystkim to profesjonalista w swojej... profesjii , wszystko wytłumaczy a także doradzić. Trafiliśmy do Niego po właśnie takich opiniach jak ta. I naprawdę polecamy Łukasza. Wcześniej ja próbowałem sam zgłubić pare kilogramów a dzięki wiedzy Łukasza widze efekty i chcę wiecej( dodam ze juz 10 kg mniej).Jego rady i doświadczenie spowodowało ze zaraził moja żone i dzięki temu razem przechodzimy metamorfozęPodsumowując Łukasz Piłat to przede wszystki wspaniały człowiek i jaki wspaniały trener personalny, jeżeli chcesz osiągnąc efekt bez głódówek i bez sensownego cwiczenia na siłowni to ze szczerego serca polecamy tego człowieka . Zarazi Cie pasja to sportu i zdrowego , racjonalnego odżywiania, a przede wszystkim będziesz zadowlony z wyglądu swojej sylwetki Dodam oczywiście Łukasz Piłat + cięzką praca Twojej osoby = sukces murowany :)Pozdrawiamy Wszystkich byłych , obecnych , a także przyszłych klientów oby było Was jeszcze więcej :)Paulina i Michał 🙂read more
Damian Sadowski
Damian Sadowski
2018-04-08T21:31:29+0000
Polecam Łukasza współpraca z nim to sama przyjemność 🙂 super kontakt , piękne efekty 🙂
Monika Kuca
Monika Kuca
2018-04-08T16:04:08+0000
Współpracę z Łukaszem oceniam na bardzo wysokim poziomie. Właściwa osoba na właściwym miejscu, znając się na swojej pracy. Myślę, że Łukasz jest... trenerem, którego warto polecić każdemu, niezależnie czy rozpoczynasz przygodę ze sportem, czy już w tym siedzisz jakiś czas. Nie ocenia, motywuje do pracy, jest pomocny, indywidualnie podchodzi do swoich podopiecznych! U mnie założony cel osiągnięty, a przygoda ze sportem trwa dalej. Dziękuję Łukaszu za motywację! �read more
Kuba Mi
Kuba Mi
2018-04-08T15:34:00+0000
Pełna profeska, polecam każdemu ☺️
Mariusz Krajewski
Mariusz Krajewski
2018-04-08T15:16:16+0000
Polecam wszystkim. Porady Łukasza pomogły zarówno poprawić znacząco sylwetkę jak i stan zdrowia.
Marcin Kot
Marcin Kot
2018-04-08T14:02:24+0000
Wspólpraca z Łukaszem to czysta przyjemnosc. Kontak po prostu mega profesjonalny i bardzo szybko odpowiada na pytania.Polecam Łukasza na 100%
Zbigniew Karpinski
Zbigniew Karpinski
2018-04-08T10:16:33+0000
Kasia Salamońska
Kasia Salamońska
2018-01-23T20:34:19+0000
Współpraca z Łukaszem to jedna z lepszych jaką miałam. Przede wszystkim super kontakt, nie trzeba czekać tydzień na odpowiedź . Dieta jest... zróżnicowana a przy tym posiłki proste w przygotowaniu . Plan treningowy , suplementacja i dieta są rozpisane bardzo jasno i czytelnie.read more
Pola Lenkiewicz
Pola Lenkiewicz
2018-01-22T21:18:35+0000
Łukasz, to przede wszystkim człowiek z ogromną pasją i wiedzą, ktory pomaga osiągnąć cele sylwetkowe ale co więcej wyrożnia go stoicki spokój i... cierpliwość. Rozumie i wspiera swoich podopiecznych na wielu płaszczyznach. To osoba, z którą można walczyć o lepszą wersję siebie! 🙂read more
Anna Olga Kulesza
Anna Olga Kulesza
2018-01-22T18:34:04+0000
Co mogę napisać w dwóch zdaniach hmmm po pierwszego tego nie da się opisać w dwóch zdaniach � Dla mnie Łukasz jest najlepszym trenerem nie mowie... tutaj tego po tygodniu współpracy tylko po dwóch latach gdzie jesteśmy już nie po jednej masie nie po jednej redukcji. Dzięki niemu nie stoję w miejscu tylko idę cały czas do przodu ��Dla mnie jest WIELKI �read more
Wioleta Krajewska
Wioleta Krajewska
2018-01-22T13:27:28+0000
Bez cukrowania 🙂 ! Współpraca z Łukaszem to czysta przyjemność! 🙂 jestem mega zadowolona i polecam Łukasza komu tylko mogę! 🙂 dieta jest prosta,... szybka w przygotowaniu, przejrzysta, zamienniki są podane 'na tacy'- nie ma nudy! Łukasz Jest konkretny, profesjonalny, kontakt z nim jest rewelacyjny, odpowiada na każde pytanie, - dostępny 24/7 🙂 Przede wszystkim nie olewa i w każdej sprawie zawsze doradzi! 🙂 raz jeszcze gorąco polecam ! 🙂read more
Ania Piłat
Ania Piłat
2018-01-18T19:32:32+0000
Nga Skwiot
Nga Skwiot
2018-01-05T08:00:24+0000
Damian Pieloch
Damian Pieloch
2017-10-09T09:28:58+0000
Damian Kapelanski
Damian Kapelanski
2017-09-30T09:19:13+0000
Polecam. Pełen profesjonalizm.
Tomek Jano
Tomek Jano
2017-09-10T19:29:38+0000
Patrycja Szewczyk
Patrycja Szewczyk
2017-09-06T16:52:46+0000
Gorąco polecam !!! :))
Artur Nickowski
Artur Nickowski
2017-09-01T16:31:17+0000
Co moge powiedziec o Lukaszu chyba tylko tyle Ze gosc jest zajebiscie konkretny profesjonalnie podchodzi do sprawy.Zadajesz pytanie I masz odpowiedz... praktycznie od zaraz czy to banal czy to cos sensownego Lukasz jest nie tylko twoim trenerem ale I przyjacielem I za to jest wielki plus wspolpracuje z gosciem od ponad roku I w zyciu bym nie zamienil na innego trenera personalnego jestem mega zadowolony Lukasz jest dostepny 24h / 7 dni w tygodniu wiele razy zdarzylo mi sie zadac pytanie w nocy I oczywiscie dostawalem I dostaje odpowiedz Tak ze jezeli chcesz poprawic swoje samopczucie I wzorowa sylwetke to Lukasz jest odpowiednim czlowiekiem Mogl bym jeszcze sie rozpisac na Lukasza temat duzo duzo wiecej ale boje sie ze facebooka nie starczy �Polecam z czystym sumieniem !!!��PS. Wszystko co napisalem tak jest tak mysle bez wchodzenia w cztery litery komu kolwiekread more
Lukasz Kosianowicz
Lukasz Kosianowicz
2017-08-31T20:34:41+0000
Współpraca mega udana stały kontakt nawet po terminie .Łukasz zawsze odpowie na pytania bardzo polecam !��
Next Reviews