• positive review  Bardzo polecam wspolprace z Lukaszem. Zglosilam sie do Lukasza, gdyz po dlugim okresie trzymania diety i cwiczen wszystko stanelo w miejscu i nie moglam ruszyc dalej. Dieta od Lukasza to sama przyjemnosc, nawet jak na mnie, osobe o drobnych gabarytach jadlam duzo, a treningi wcale nie oznaczaly katowania sie godzinami na silowni. Pelnowartosciowa dieta i madrze ulozony trening daly swietne rezultaty w zaledwie 2 miesiace. U Lukasza na pierwszym miejscu jest zdrowie, wiec nie rozpisuje glodowek, ktore daja blyskawiczne rezultaty na chwile. Lukasz jako trener jest bardzo profesjonalny i zaangazowany we wspolprace z podopiecznym. Blyskawicznie reaguje i odpowiada na wszystkie pytania. Przy tym ma ogromny szacunek, nie krytykuje,nie wymadrza sie i nie gwiazdorzy jak wiekszosc trenerow z ego przerosnietym do granic mozliwosci. Mimo sukcesow, ktore odniosl jest skromny, a do tego bardzo skuteczny ! Wspolpraca na najwyzszym poziomie!

    thumb Monika Jurczyńska
    6/24/2019

    positive review  Najlepszy trener z jakim do tej pory współpracowałam. Szczerze polecam Łukasza.

    thumb Sylwia Standera
    6/09/2019

    positive review  Moi drodzy serdecznie polecam zdrową i fachową pomoc w zdobyciu zamierzonych celów. Z Łukaszem współpracuje już od 4 miesięcy i nie ukrywam że z miesiąca na miesiąc jest widoczna poprawa a co najważniejsze mająca porównanie z moją poprzednią redukcja masy u innego trenera który była szybka widzę po samopoczuciu, stanie zdrowia a co najważniejsze WYGLĄDZIE że wolniejszy redukcja jest najlepsze 💪 Pamiętam słowa Łukasz - "do lata będzie kosa" liczę na to a wtedy sami zobaczycie przemianę po zdjęciach. Osobiście bardzo polecam Łukasza jako trenera personalnego zawsze pomoże o każdej porze i" nie ryje bani" jak człowiek jest szczery o podjadaniu ale podsowa pomysły jak sobie z tym radzić. Każdego traktuje indywidualnie i z wielkim profesjonalizmem ❤️

    thumb Sylwia Korzeniewska
    5/26/2019

    positive review  Moja współpraca z Łukaszem trwa ok. 6 miesięcy i trwać będzie. Jestem bardzo zadowolona z jej efektów. Udało nam się wspólnie osiągnąć więcej niż „mój cel” Ogromna wiedza dot. diety, bardzo dobrze ułożone treningi, bardzo dobrze dobrana suplementacja. Dba o moje samopoczucie, zdrowie i wygląd. Modyfikuje wytyczne kierując się tym, co jest dla mnie najlepsze. Potrafi mnie wyhamować kiedy trzeba, bo jak mówi „ dieta to maraton, nie sprint” i przycisnąć dla najlepszych efektów. Odpowiada na wiadomości od razu lub w ciągu kilku godzin. Tłumaczy, wspiera, doradza. Zdecydowanie polecam! Łukasz to profesjonalista.

    thumb Dolores Miednica
    5/24/2019

    positive review  Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Łukaszem. W 5 miesięcy -10kg, wróciłam do sylwetki sprzed 8miu lat 😆 Dieta dobrana indywidualnie -prosta, smaczna a przede wszystkim skuteczna. Trening dobrany do moich możliwosci oraz suplementacja na plus dla zdrowia. Polecam w 100% pełen profesjonalizm 💪🏼👍😄

    thumb Kasia Kasia
    1/11/2019

    positive review  Lukasz to profesjonalista, jego wieloletnie doświadczenia, szybki kontakt i indywidualne podejście naprawdę motywuja do działania! Polecam! 🙂

    thumb Kamila Putkowska-Iwaszko
    1/10/2019

    positive review  Najlepszy trener z jakim miałam przyjemność współpracować. Jestem mega zadowolona z efektów, naprawdę polecam każdemu 🤗

    thumb Magdalena Szydłowska
    1/09/2019

    positive review  Polecam Lukasza Pilat!!!Jestem jego podopiecznym od paru miesiecy,jestem w 100% zadowolony.Nie mam zadnych zastrzezen. Lukasz podchodzi do diety,treningow bardzo profesjonalnie.Nie ma problemu ze stalym kontaktem.POLECAM w 100% 🙂

    thumb Tomasz Schwenkel
    1/08/2019

    positive review  Lukasz dzieki za wszystko. Super trener ale do tego super czlowiek. Szybki i konkretny kontakt, super rezultaty. Polecam!!!

    thumb Michał Iwaszko
    1/08/2019

    positive review  Współpracę z Łukaszem zaczęłam niedawno, ale już wiem że to była dobra decyzja. Świetny kontakt oraz mega wiedza. Układając plan uwzględnia wszystkie dolegliwości z którymi mam odczynienia , przekładając to na super rezultaty. Polecam w 100%

    thumb Katarzyna Patalan
    1/08/2019

    positive review  Wsparcie i motywacja, to słowa, które najlepiej opisują Łukasza💪 Plany treningowe, jak i żywieniowe dostosowane idealnie do potrzeb klienta!💪 Śmiało mogę powiedzieć, że jestem w szoku, z jakim zaangażowaniem toczy się współpraca ze strony Trenera! Polecam bardzo serdecznie! Taka współpraca, to totalny ogień 🔥🔥🔥

    thumb Kamila Rzankowska
    1/08/2019

    positive review  Jest wielu trenerow i wielu ma ogromna wiedzę, ale Łukasz wyroznia się pozytywnym nastawieniem! Zaskoczył mnie poziomem wiedzy i zaangażowania. Lukasz to nie tylko wspanialy trener z ogromna wiedza i doswiadczeniem ale takze przyjaciel ktory jak trzeba "opierniczy",a gdy chorujesz nie zostawia Cię samej...co najwazniejsze jest zawsze do dyspozycji 24h/7... to wlasnie on nauczyl mnie co znaczy "zdrowe odżywianie" ...gdzie mogę dużo zjeść a zarazem tracić kilogramy... Z Lukaszem zgubilam sporo kilogramow ale na tym nie koniec ! Jeśli szukasz kogoś kto pomógłby Tobie przezwyciężyć swoje słabości i niechęć do sportu to dobrze trafiles! Jeśli szukasz trenera z pasją to wlasnie Lukasz nim jest! Chcesz pokochać sport i mieć świadomość jak ważny jest dla zdrowia, to Lukasz jest tym trenerem! POLECAM!!!

    thumb Mirela Olejnik
    12/16/2018

    5 star review  Cześć! Współpraca z Łukaszem to sama przyjemność - moim celem było zrzucenie kilkunastu kilogramów i wyrobienie dobrej sylwetki. Z siłownią miałem niewiele wspólnego, ale Łukasz rozpisał mi plan treningowy jak i dietę na cały tydzień. Dzięki czemu miałem wszystko rozplanowane według mojego poziomu i stylu życia. Efekty przyszły szybko i zostały na długo - ponieważ prowadzenie przez Łukasza pozwoliło mi wyrobić zdrowe nawyki jakie stosują do dzisiaj! Gorąco polecam Łukasza jako jednego z najlepszych trenerów personalnych! 🙂

    thumb Przemek Drozniak
    6/19/2018

    5 star review  Bardzo rzetelny trener z indywidualnym podejściem zarówno w zakresie diety jak i treningu. Stały, bardzo dobry kontakt mobilizuje do pracy oraz poprawiania wyników. Jak dla mnie przykład osoby która robi to co lubi i dzięki temu robi to wyjątkowo dobrze. Polecam!

    thumb Bartosz ZK
    6/13/2018

    5 star review  Jakis czas temu współpracowałem z Łukaszem szczerze mogę polecić. Bardzo indiwidualnie podchodzi do każdego z podopiecznych układa staranie plan żywieniowy, jest dostępny o każdej porze dnia i na prośbe robi zmiany w planie lub szuka jakich kolwiek rozwiązań że by tylko wszystko było jak najlepiej. Na sto procent polecam myślę że bardzo mało jest takich Trenerów od serca takich na prawde jak Łukasz.

    thumb Michał Piasecki
    5/03/2018

    5 star review  Tak powinna wyglądać każda współpraca na linii trener-podopieczny. Profesjonalne podejście i zaangażowanie, a kontakt wprost wzorowy 🙂 Szczerze każdemu polecam!

    thumb Krzysiek Zajkowski
    4/26/2018

    5 star review  Z Łukaszem znam się już kilkanaście lat, a on do naszej współpracy podszedł bardzo profesjonalnie. Współpracowaliśmy na odległość, tylko przez maile i telefony, a mimo to Łukasz pomógł mi zgubić zbędne 10 kg w zaledwie 6 tygodni, był do mojej dyspozycji 24/7, gdy dzwoniłem z jakimś pytaniem. Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z Łukaszem Każdemu👍💪💪💪

    thumb Piotr Samul
    4/19/2018

    5 star review  Moja współpraca z Łukaszem rozpoczęła się w marcu 2017 roku. W ubiegłym roku moim postanowieniem noworocznym było schudnąć parę kilogramów. I dlatego też od stycznia ograniczyłam jedzenie i zaczęłam chodzić na siłownię. Lecz po dwóch miesiącach nie było żadnego efektu. Wtedy to postanowiłam napisać do Łukasza. No i udało się. Łukasz po rozmowach ze mną ułożył mi dietę, trening oraz dobrał suplementację. Byliśmy w kontakcie przez cały czas. Jeżeli miałam jakieś pytania Łukasz zawsze mi odpisywał, tłumaczył, doradzał, zmieniał mi coś w diecie jeśli mi coś nie pasowało. Dzięki niemu udało mi się schudnąć:) Naprawdę polecam Łukasza jako trenera personalnego.

    thumb Karolina Wróbel
    4/13/2018

    5 star review  Młody a tak doświadczony zawodnik i kolega, bardzo wiele mu zawdzięczam z dziedziny fachowej porady żywieniowej i treningowej. Łukasz tak trzymaj!

    thumb Paweł Paweł
    4/10/2018

    5 star review  Ogromna wiedza, prodesjonalizm, bezkonkurencyjne ceny! Z czystym sumieniem polecam każdej osobie chcącej zmienić swoją sylwetkę 🙂

    thumb Łukasz Serafin
    4/10/2018

    5 star review  Łukasz to jednak mistrz w swoim fachu,podejmując drcyzję na współpracę z nim masz zsgwarantowane wszystko z najwyższej półki 😎 dieta, treningi, suplementacja, to podstawa żeby osiągnąć wymarzony sukces 🤜 oczywiście potrzebna jest odrobina samodyscypliny ale z pomocą takiego człowieka WSZYSTKO jest wykonalne 😊 jeśli ktoś nie wierzy... wystarczy że spróbuje... a po miesiącu powie... ,, pomógł mi Łukasz Piłat „ pozdrawiam Łukaszu 😎

    thumb Bartłomiej Rogiński
    4/09/2018

    5 star review  Witam Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Łukaszem, Pracujemy już trochę razem . Łukasz to przede wszystkim to profesjonalista w swojej profesjii , wszystko wytłumaczy a także doradzić. Trafiliśmy do Niego po właśnie takich opiniach jak ta. I naprawdę polecamy Łukasza. Wcześniej ja próbowałem sam zgłubić pare kilogramów a dzięki wiedzy Łukasza widze efekty i chcę wiecej( dodam ze juz 10 kg mniej).Jego rady i doświadczenie spowodowało ze zaraził moja żone i dzięki temu razem przechodzimy metamorfozę Podsumowując Łukasz Piłat to przede wszystki wspaniały człowiek i jaki wspaniały trener personalny, jeżeli chcesz osiągnąc efekt bez głódówek i bez sensownego cwiczenia na siłowni to ze szczerego serca polecamy tego człowieka . Zarazi Cie pasja to sportu i zdrowego , racjonalnego odżywiania, a przede wszystkim będziesz zadowlony z wyglądu swojej sylwetki Dodam oczywiście Łukasz Piłat + cięzką praca Twojej osoby = sukces murowany 🙂 Pozdrawiamy Wszystkich byłych , obecnych , a także przyszłych klientów oby było Was jeszcze więcej 🙂 Paulina i Michał 🙂

    thumb Michał Sokołowski
    4/09/2018

    5 star review  Polecam Łukasza współpraca z nim to sama przyjemność 🙂 super kontakt , piękne efekty 🙂

    thumb Damian Sadowski
    4/08/2018

    5 star review  Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Wiedza i doświadczenie tego trenera dają super efekty w postaci zauważalnej metamorfozy. Bardzo swobodny i miły kontakt. Polecam !!!

    thumb Jerzy Kuca
    4/08/2018

    5 star review  Współpracę z Łukaszem oceniam na bardzo wysokim poziomie. Właściwa osoba na właściwym miejscu, znając się na swojej pracy. Myślę, że Łukasz jest trenerem, którego warto polecić każdemu, niezależnie czy rozpoczynasz przygodę ze sportem, czy już w tym siedzisz jakiś czas. Nie ocenia, motywuje do pracy, jest pomocny, indywidualnie podchodzi do swoich podopiecznych! U mnie założony cel osiągnięty, a przygoda ze sportem trwa dalej. Dziękuję Łukaszu za motywację! �

    thumb Monika Kuca
    4/08/2018

    5 star review  Pełna profeska, polecam każdemu ☺️

    thumb Kuba Mi
    4/08/2018

    5 star review  Polecam wszystkim. Porady Łukasza pomogły zarówno poprawić znacząco sylwetkę jak i stan zdrowia.

    thumb Mariusz Krajewski
    4/08/2018

    5 star review  Wspólpraca z Łukaszem to czysta przyjemnosc. Kontak po prostu mega profesjonalny i bardzo szybko odpowiada na pytania. Polecam Łukasza na 100%

    thumb Marcin Kot
    4/08/2018

    5 star review  Współpraca z Łukaszem to jedna z lepszych jaką miałam. Przede wszystkim super kontakt, nie trzeba czekać tydzień na odpowiedź . Dieta jest zróżnicowana a przy tym posiłki proste w przygotowaniu . Plan treningowy , suplementacja i dieta są rozpisane bardzo jasno i czytelnie.

    thumb Kasia Salamońska
    1/23/2018

    5 star review  Łukasz, to przede wszystkim człowiek z ogromną pasją i wiedzą, ktory pomaga osiągnąć cele sylwetkowe ale co więcej wyrożnia go stoicki spokój i cierpliwość. Rozumie i wspiera swoich podopiecznych na wielu płaszczyznach. To osoba, z którą można walczyć o lepszą wersję siebie! 🙂

    thumb Pola Lenkiewicz
    1/22/2018
  • 5 star review  Co mogę napisać w dwóch zdaniach hmmm po pierwszego tego nie da się opisać w dwóch zdaniach � Dla mnie Łukasz jest najlepszym trenerem nie mowie tutaj tego po tygodniu współpracy tylko po dwóch latach gdzie jesteśmy już nie po jednej masie nie po jednej redukcji. Dzięki niemu nie stoję w miejscu tylko idę cały czas do przodu �� Dla mnie jest WIELKI �

    thumb Anna Olga Kulesza
    1/22/2018

    5 star review  Bez cukrowania 🙂 ! Współpraca z Łukaszem to czysta przyjemność! 🙂 jestem mega zadowolona i polecam Łukasza komu tylko mogę! 🙂 dieta jest prosta, szybka w przygotowaniu, przejrzysta, zamienniki są podane 'na tacy'- nie ma nudy! Łukasz Jest konkretny, profesjonalny, kontakt z nim jest rewelacyjny, odpowiada na każde pytanie, - dostępny 24/7 🙂 Przede wszystkim nie olewa i w każdej sprawie zawsze doradzi! 🙂 raz jeszcze gorąco polecam ! 🙂

    thumb Wioleta Krajewska
    1/22/2018

    5 star review  Polecam. Pełen profesjonalizm.

    thumb Damian Kapelanski
    9/30/2017

    5 star review  Gorąco polecam !!! :))

    thumb Patrycja Szewczyk
    9/06/2017

    5 star review  Co moge powiedziec o Lukaszu chyba tylko tyle Ze gosc jest zajebiscie konkretny profesjonalnie podchodzi do sprawy.Zadajesz pytanie I masz odpowiedz praktycznie od zaraz czy to banal czy to cos sensownego Lukasz jest nie tylko twoim trenerem ale I przyjacielem I za to jest wielki plus wspolpracuje z gosciem od ponad roku I w zyciu bym nie zamienil na innego trenera personalnego jestem mega zadowolony Lukasz jest dostepny 24h / 7 dni w tygodniu wiele razy zdarzylo mi sie zadac pytanie w nocy I oczywiscie dostawalem I dostaje odpowiedz Tak ze jezeli chcesz poprawic swoje samopczucie I wzorowa sylwetke to Lukasz jest odpowiednim czlowiekiem Mogl bym jeszcze sie rozpisac na Lukasza temat duzo duzo wiecej ale boje sie ze facebooka nie starczy � Polecam z czystym sumieniem !!!�� PS. Wszystko co napisalem tak jest tak mysle bez wchodzenia w cztery litery komu kolwiek

    thumb Monika Artur Nickowscy
    9/01/2017

    5 star review  Współpraca mega udana stały kontakt nawet po terminie .Łukasz zawsze odpowie na pytania bardzo polecam !��

    thumb Lukasz Kosianowicz
    8/31/2017

    positive review  Najlepszy trener z jakim miałam przyjemność współpracować. Jestem mega zadowolona z efektów, naprawdę polecam każdemu 🤗

    thumb Magdalena Szydłowska
    1/09/2019

    positive review  Polecam Lukasza Pilat!!!Jestem jego podopiecznym od paru miesiecy,jestem w 100% zadowolony.Nie mam zadnych zastrzezen. Lukasz podchodzi do diety,treningow bardzo profesjonalnie.Nie ma problemu ze stalym kontaktem.POLECAM w 100% 🙂

    thumb Tomasz Schwenkel
    1/08/2019

    positive review  Lukasz dzieki za wszystko. Super trener ale do tego super czlowiek. Szybki i konkretny kontakt, super rezultaty. Polecam!!!

    thumb Michał Iwaszko
    1/08/2019

    positive review  Współpracę z Łukaszem zaczęłam niedawno, ale już wiem że to była dobra decyzja. Świetny kontakt oraz mega wiedza. Układając plan uwzględnia wszystkie dolegliwości z którymi mam odczynienia , przekładając to na super rezultaty. Polecam w 100%

    thumb Katarzyna Patalan
    1/08/2019

    positive review  Wsparcie i motywacja, to słowa, które najlepiej opisują Łukasza💪 Plany treningowe, jak i żywieniowe dostosowane idealnie do potrzeb klienta!💪 Śmiało mogę powiedzieć, że jestem w szoku, z jakim zaangażowaniem toczy się współpraca ze strony Trenera! Polecam bardzo serdecznie! Taka współpraca, to totalny ogień 🔥🔥🔥

    thumb Kamila Rzankowska
    1/08/2019

    positive review  Jest wielu trenerow i wielu ma ogromna wiedzę, ale Łukasz wyroznia się pozytywnym nastawieniem! Zaskoczył mnie poziomem wiedzy i zaangażowania. Lukasz to nie tylko wspanialy trener z ogromna wiedza i doswiadczeniem ale takze przyjaciel ktory jak trzeba "opierniczy",a gdy chorujesz nie zostawia Cię samej...co najwazniejsze jest zawsze do dyspozycji 24h/7... to wlasnie on nauczyl mnie co znaczy "zdrowe odżywianie" ...gdzie mogę dużo zjeść a zarazem tracić kilogramy... Z Lukaszem zgubilam sporo kilogramow ale na tym nie koniec ! Jeśli szukasz kogoś kto pomógłby Tobie przezwyciężyć swoje słabości i niechęć do sportu to dobrze trafiles! Jeśli szukasz trenera z pasją to wlasnie Lukasz nim jest! Chcesz pokochać sport i mieć świadomość jak ważny jest dla zdrowia, to Lukasz jest tym trenerem! POLECAM!!!

    thumb Mirela Olejnik
    12/16/2018

    5 star review  Cześć! Współpraca z Łukaszem to sama przyjemność - moim celem było zrzucenie kilkunastu kilogramów i wyrobienie dobrej sylwetki. Z siłownią miałem niewiele wspólnego, ale Łukasz rozpisał mi plan treningowy jak i dietę na cały tydzień. Dzięki czemu miałem wszystko rozplanowane według mojego poziomu i stylu życia. Efekty przyszły szybko i zostały na długo - ponieważ prowadzenie przez Łukasza pozwoliło mi wyrobić zdrowe nawyki jakie stosują do dzisiaj! Gorąco polecam Łukasza jako jednego z najlepszych trenerów personalnych! 🙂

    thumb Przemek Drozniak
    6/19/2018

    5 star review  Bardzo rzetelny trener z indywidualnym podejściem zarówno w zakresie diety jak i treningu. Stały, bardzo dobry kontakt mobilizuje do pracy oraz poprawiania wyników. Jak dla mnie przykład osoby która robi to co lubi i dzięki temu robi to wyjątkowo dobrze. Polecam!

    thumb Bartosz ZK
    6/13/2018

    5 star review  Jakis czas temu współpracowałem z Łukaszem szczerze mogę polecić. Bardzo indiwidualnie podchodzi do każdego z podopiecznych układa staranie plan żywieniowy, jest dostępny o każdej porze dnia i na prośbe robi zmiany w planie lub szuka jakich kolwiek rozwiązań że by tylko wszystko było jak najlepiej. Na sto procent polecam myślę że bardzo mało jest takich Trenerów od serca takich na prawde jak Łukasz.

    thumb Michał Piasecki
    5/03/2018

    5 star review  Tak powinna wyglądać każda współpraca na linii trener-podopieczny. Profesjonalne podejście i zaangażowanie, a kontakt wprost wzorowy 🙂 Szczerze każdemu polecam!

    thumb Krzysiek Zajkowski
    4/26/2018

    5 star review  Z Łukaszem znam się już kilkanaście lat, a on do naszej współpracy podszedł bardzo profesjonalnie. Współpracowaliśmy na odległość, tylko przez maile i telefony, a mimo to Łukasz pomógł mi zgubić zbędne 10 kg w zaledwie 6 tygodni, był do mojej dyspozycji 24/7, gdy dzwoniłem z jakimś pytaniem. Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z Łukaszem Każdemu👍💪💪💪

    thumb Piotr Samul
    4/19/2018

    5 star review  Moja współpraca z Łukaszem rozpoczęła się w marcu 2017 roku. W ubiegłym roku moim postanowieniem noworocznym było schudnąć parę kilogramów. I dlatego też od stycznia ograniczyłam jedzenie i zaczęłam chodzić na siłownię. Lecz po dwóch miesiącach nie było żadnego efektu. Wtedy to postanowiłam napisać do Łukasza. No i udało się. Łukasz po rozmowach ze mną ułożył mi dietę, trening oraz dobrał suplementację. Byliśmy w kontakcie przez cały czas. Jeżeli miałam jakieś pytania Łukasz zawsze mi odpisywał, tłumaczył, doradzał, zmieniał mi coś w diecie jeśli mi coś nie pasowało. Dzięki niemu udało mi się schudnąć:) Naprawdę polecam Łukasza jako trenera personalnego.

    thumb Karolina Wróbel
    4/13/2018

    5 star review  Młody a tak doświadczony zawodnik i kolega, bardzo wiele mu zawdzięczam z dziedziny fachowej porady żywieniowej i treningowej. Łukasz tak trzymaj!

    thumb Paweł Paweł
    4/10/2018

    5 star review  Ogromna wiedza, prodesjonalizm, bezkonkurencyjne ceny! Z czystym sumieniem polecam każdej osobie chcącej zmienić swoją sylwetkę 🙂

    thumb Łukasz Serafin
    4/10/2018

    5 star review  Łukasz to jednak mistrz w swoim fachu,podejmując drcyzję na współpracę z nim masz zsgwarantowane wszystko z najwyższej półki 😎 dieta, treningi, suplementacja, to podstawa żeby osiągnąć wymarzony sukces 🤜 oczywiście potrzebna jest odrobina samodyscypliny ale z pomocą takiego człowieka WSZYSTKO jest wykonalne 😊 jeśli ktoś nie wierzy... wystarczy że spróbuje... a po miesiącu powie... ,, pomógł mi Łukasz Piłat „ pozdrawiam Łukaszu 😎

    thumb Bartłomiej Rogiński
    4/09/2018

    5 star review  Witam Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Łukaszem, Pracujemy już trochę razem . Łukasz to przede wszystkim to profesjonalista w swojej profesjii , wszystko wytłumaczy a także doradzić. Trafiliśmy do Niego po właśnie takich opiniach jak ta. I naprawdę polecamy Łukasza. Wcześniej ja próbowałem sam zgłubić pare kilogramów a dzięki wiedzy Łukasza widze efekty i chcę wiecej( dodam ze juz 10 kg mniej).Jego rady i doświadczenie spowodowało ze zaraził moja żone i dzięki temu razem przechodzimy metamorfozę Podsumowując Łukasz Piłat to przede wszystki wspaniały człowiek i jaki wspaniały trener personalny, jeżeli chcesz osiągnąc efekt bez głódówek i bez sensownego cwiczenia na siłowni to ze szczerego serca polecamy tego człowieka . Zarazi Cie pasja to sportu i zdrowego , racjonalnego odżywiania, a przede wszystkim będziesz zadowlony z wyglądu swojej sylwetki Dodam oczywiście Łukasz Piłat + cięzką praca Twojej osoby = sukces murowany 🙂 Pozdrawiamy Wszystkich byłych , obecnych , a także przyszłych klientów oby było Was jeszcze więcej 🙂 Paulina i Michał 🙂

    thumb Michał Sokołowski
    4/09/2018

    5 star review  Polecam Łukasza współpraca z nim to sama przyjemność 🙂 super kontakt , piękne efekty 🙂

    thumb Damian Sadowski
    4/08/2018

    5 star review  Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Wiedza i doświadczenie tego trenera dają super efekty w postaci zauważalnej metamorfozy. Bardzo swobodny i miły kontakt. Polecam !!!

    thumb Jerzy Kuca
    4/08/2018

    5 star review  Współpracę z Łukaszem oceniam na bardzo wysokim poziomie. Właściwa osoba na właściwym miejscu, znając się na swojej pracy. Myślę, że Łukasz jest trenerem, którego warto polecić każdemu, niezależnie czy rozpoczynasz przygodę ze sportem, czy już w tym siedzisz jakiś czas. Nie ocenia, motywuje do pracy, jest pomocny, indywidualnie podchodzi do swoich podopiecznych! U mnie założony cel osiągnięty, a przygoda ze sportem trwa dalej. Dziękuję Łukaszu za motywację! �

    thumb Monika Kuca
    4/08/2018

    5 star review  Pełna profeska, polecam każdemu ☺️

    thumb Kuba Mi
    4/08/2018

    5 star review  Polecam wszystkim. Porady Łukasza pomogły zarówno poprawić znacząco sylwetkę jak i stan zdrowia.

    thumb Mariusz Krajewski
    4/08/2018

    5 star review  Wspólpraca z Łukaszem to czysta przyjemnosc. Kontak po prostu mega profesjonalny i bardzo szybko odpowiada na pytania. Polecam Łukasza na 100%

    thumb Marcin Kot
    4/08/2018

    5 star review  Współpraca z Łukaszem to jedna z lepszych jaką miałam. Przede wszystkim super kontakt, nie trzeba czekać tydzień na odpowiedź . Dieta jest zróżnicowana a przy tym posiłki proste w przygotowaniu . Plan treningowy , suplementacja i dieta są rozpisane bardzo jasno i czytelnie.

    thumb Kasia Salamońska
    1/23/2018

    5 star review  Łukasz, to przede wszystkim człowiek z ogromną pasją i wiedzą, ktory pomaga osiągnąć cele sylwetkowe ale co więcej wyrożnia go stoicki spokój i cierpliwość. Rozumie i wspiera swoich podopiecznych na wielu płaszczyznach. To osoba, z którą można walczyć o lepszą wersję siebie! 🙂

    thumb Pola Lenkiewicz
    1/22/2018